En erindring om mit møde med Egon Plejdrup.

Lørdag den 14. august 2010 deltog jeg i en fornøjelig maledag på Kirketorvet i Nykøbing Mors sammen med for mig kendte og ukendte malerkolleger.

Jeg havde i forvejen gjort mig nogle tanker om, hvad jeg ville arbejde med, og var nået frem til, at jeg ville tegne et portræt af den kendte og afholdte morsingbo Egon Plejdrup Poulsen og havde gjort de indledende forberedelser hjemmefra.

Jeg gik i gang med at tegne og var, som jeg plejer, snart fordybet i mit arbejde og fornemmede slet ikke den spænding, der greb de omkringstående, som havde lagt mærke til den mand, som kiggede på mit tegneri!

Som I kan se på den lille fotoserie, var det selveste modellen på min tegning!!! Klik på billederne og se.

 
   
 
   

Vi fik en interesseret snak om min tegning og personligt så jeg frem til at vise det færdige resultat til Egon Plejdrup næste sommer.

I stedet blev det blot til et glad minde om et fornøjeligt møde!

 
   

Mandag den 21. december 2009 var min mand og jeg på visit hos Viborgs afgående borgmester Johannes Stensgaard for at overrække min portrættegning af samme.

En taknemmelig Johannes Stensgaard bød på kaffe og julegodter til Kristen og mig - og til Ole, vor søn, som via sit arbejde havde formidlet kontakten til borgmesteren, og som var dagens fotograf.

Klik på billederne enkeltvis eller se slideshow

 
       
 
     
     
     

MENU

Forside
Biografi
Galleri
Udstillinger
Nyheder
Anekdoter Links Kontakt