Ved udstilling i Pakhuset

  Mit navn er Tove Schermer Kristensen. Jeg har igennem mange år været gift med Kristen, sammen har vi 4 sønner, som gennem årene har givet mig rig lejlighed til at få afløb for min kreativitet. Jeg er beskæftigelsesvejleder og har arbejdet som aktivitetsmedarbejder inden for ældreplejen. Jeg var så heldig, at maling de seneste år udgjorde en vigtig del af mit arbejde.

Jeg har gennem livet forsøgt at gribe mulighederne, når de bød sig. Derfor slog jeg til, da jeg i 2002 fik en uventet chance for på fuld tid at genoptage akvarelmaleriet. Siden har jeg deltaget i en del kurser, bl.a. på Brænderigårdens Kunstskole i Viborg.

 

Jeg har i en årrække været medlem af malergruppen ”Nordlyset”, som mødes hver tirsdag for at male, give hinanden gode råd og udveksle kunstoplevelser.

Én gang om året afholder vi en stor, fælles udstilling i ”Pakhuset” i Viborg.

Mine foretrukne medier er tegning, akvarel, tørpastel og akryl.
Jeg maler naturalistisk, og motiverne finder jeg ofte i mine omgivelser. Jeg går gerne tæt på, hvad enten det drejer sig om sten, blomster, dyr eller mennesker.

Jeg har også malet på bestilling, jeg har f.eks. malet en dobbeltdør i plejecentret Kildehaven, hvor maleriet af Skals Å afholder de demente fra at gå ud på egen hånd.

Min store interesse har de seneste år været portrættegning, der findes ikke noget mere fascinerende end det menneskelige ansigt. Jeg maler også portrætter i akryl, det er både spændende og udfordrende.

 

MENU

Forside
Biografi
Galleri
Udstillinger
Nyheder
Anekdoter Links Kontakt