Jeg bor i Viborg sammen med min mand i et hyggeligt villakvarter, hvor vi har et rigt fugleliv i haven. Måske fordi jeg fodrer fuglene året rundt! Og det gør jeg lidt på beregning, fordi det giver mig mange fine motiver til mine billeder.

Jeg har i en lang årrække været medlem af Åbne Atelierdøre i Viborg og har derigennem deltaget i adskillige udstillinger.

Jeg har lige så længe været medlem af Malergruppen Nordlyset, som mødes en gang om ugen i Laastrup. Hvert efterår afholder vi en fælles udstilling i Pakhuset i Viborg.

Som medlem af Fjends Kunstforening har jeg på den årlige forårsudstilling i Stoholm talrige gange modtaget censorernes anerkendelse i form af blå mærker på både tegninger, akvareller, gouache- og akrylmalerier.

Af censurerede udstillinger, hvor jeg har deltaget, kan nævnes:

KS – Kunstnernes Sommerudstilling i Tistrup – 2015

Aalborg Kongres- og Kulturcenter 2008

Mississippi på Thyholm 2016 og 2018

Bjerringbro Udstillingen 2012 – 2013 – 2014 – 2019 – 2021

Som et kuriosum kan jeg nævne, at mit selvportræt (akrylmaleri) har været udstillet på Skovgaard Museet i Viborg nov. 2012 – jan. 2013 i forbindelse med udstillingen ”Viborgere – udstil dig selv”.

Og så er der alle de andre udstillinger, jeg har deltaget i …..

Jeg synes også, det er værd at nævne, at jeg er medlem af kunstudvalget ved Vestervang Kirke i Viborg, hvor jeg er med til at udvælge udstillende kunstnere.

Mail: schermerart@gmail.com
Telefon: 22947296