Et par nyheder fra efterår og vinter 2023. Portrættet af Peter var en bestillingsopgave, mens musvitten, som spiser solsikkekerner fra en blomst hængt op i det gamle æbletræ, er et forsøg med at kombinere gouachemaling og tuschstreger.

Med efteråret kommer Malergruppen Nordlysets udstilling i Pakhuset.

I år bliver vores udstilling ekstra spændende, for vores underliggende tema denne gang er fodtøj og ting relateret hertil. Og jeg kan love jer, at det har sat fantasien i gang hos deltagerne!

I lighed med sidste år deltager jeg i den årlige kunstudstilling i Gedsted. Denne gang er det en høstudstilling, som finder sted i Medborgerhuset midt i byen. Fra torsdag den 14. september til og med søndag den 17. september. Åbningstiderne fremgår af invitationen.
Jeg glæder mig til at møde de øvrige udstillere og forhåbentlig mange glade gæster —— og selvfølgelig se en masse spændende værker!

Åbne Atelierdøre 2023 er lige op over! I dag fredag den 2. juni er der fernisering i Pakhuset, Viborg, kl. 15 – 18 på udstillingen af et enkelt værk af hver af de deltagende kunstnere.

Samtidig er der Montmartre på pladsen udenfor med musik, øl og vin og mulighed for at møde flere af deltagerne.

Også jeg vil være til stede, så kom endelig og få en snak!

Og husk så at selve Åbne Atelierdøres sommerudstilling 2023 løber af stablen næste weekend den 10. og 11. juni kl. 10 – 16 rundt i byen og oplandet.